Polèmica per un vídeo en què el PDECat al·ludeix Carme Chacón

La candidata Àngels Chacón es disculpa amb la mare de la difunta exministra i ordena retirar l'espot

El PDECat s’ha vist obligat a retirar un vídeo de precampanya difós a les xarxes socials en què jugava amb el cognom de la seva candidata, Chacón, i la confusió que podria crear en l’electorat amb Carme Chacón, exministra socialista que va morir l’abril de 2017. En el vídeo, una àvia i el seu nét parlen de la presidenciable. “Aquesta no és la Chacón aquella, la socialista, que va ser ministra?”, pregunta l’àvia al seu nét després de veure la candidata del PDECat, en aquest cas Àngels Chacón, en un cartell preelectoral. “No, aquesta és independentista, es diu Àngels, i va treballar amb Torra de consellera d’Empresa”, respon el noi.

El vídeo ha indignat els socialistes, que han acusat el PDECat de fer una “apropiació inadequada” de la memòria de l’exministra. Ràpidament, la candidata Àngels Chacón ha indicat al seu equip de campanya que retiri el vídeo on es feia esment de la difunta líder del PSC i exministra, Carme Chacón, amb qui comparteix cognom.

Segons ha fet saber la mateixa exconsellera a través de Twitter, ha mantingut una conversa amb la mare de Carme Chacón, amb qui s’ha disculpat en nom seu i del PDECat. El vídeo ja ha estat retirat de les webs i les xarxes del PDECat. La seva candidata ha reiterat, en el seu missatge, les disculpes a totes aquelles persones que s’hagi pogut sentir ofeses.

(Visited 954 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari