Centrem sondeja Sandro Rosell com a candidat a l’alcaldia de Barcelona

L'exconseller de Cultura Santi Vila és un altre nom ben vist a la cúpula de la formació que lidera Àngels Chacón

sandro rosell
sandro rosell

La nova formació que pretén ocupar l’espai de l’antiga Convergència, Centrem, ha sondejat l’expresident del FC Barcelona Sandro Rosell perquè encapçali la llista del partit en les pròximes eleccions municipals de Barcelona. El nom de Rosell, però, no és l’únic en què el partit d’Àngels Chacón pensa com a opció de cap de cartell pel maig de 2023. Segons publica Nació Digital també s’ha pensat en l’exconseller Santi Vila.

Rosell va dirigir el Barça entre 2010 i 2014. Posteriorment, va passar gairebé dos anys en presó provisional, fins que l’Audiència Nacional el va absoldre d’un presumpte delicte de blanqueig de comissions vinculades a contractes de la selecció del Brasil que no va quedar acreditat. Rosell -fill d’un dels fundadors de CDC- reclama a l’Estat una indemnització de 29 milions d’euros pels 21 mesos que va ser empresonat.

Centrem assenyala que l’elecció del seu número u a la capital es troba encara en una fase embrionària. En tot cas, no desmenteixen l’existència de contactes informals amb Rosell, de qui destaquen que es tracta d’una figura mediàtica rellevant.

Un altre nom que ha sonat en les últimes setmanes és el de l’exconseller de Cultura del Govern de l’1-O, Santi Vila. Tot i que ha afirmat que li honora que pensin en ell com a alcaldable, Vila ha recordat que el 4 de maig té pendent el judici per les obres de Sixena, que li podria comportar una nova inhabilitació com a càrrec públic, per la qual cosa no s’hi pot comprometre.

(Visited 190 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari