Els comuns, impotents davant les noves enquestes

En Comú Podem va anunciar fa mesos que la seva candidata a la Generalitat era Jéssica Albiach. La direcció dels comuns comptava que tenia encara molt temps per donar a conèixer més la seva cap de llista i el seu projecte, i que en els mesos que quedaven fins a les eleccions podrien créixer a les enquestes aprofitant les pujades i baixades d’altres formacions i, sobretot, insuflant il·lusió entre els seus potencials votants.

Però les setmanes passen, les noves enquestes van sortint publicades i a cap de totes elles els comuns passen dels 8-9 diputats que ja tenen al Parlament. Això en una campanya on les propostes socials passaran, sembla, al davant del procés, que tant els va perjudicar, està deixant impotent la direcció dels comuns.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.