A quina ‘fake news’ donen corda ‘indepes’ contra els comuns?

Aurora Madaula i Guillem Fuster
Aurora Madaula i Guillem Fuster

Dues figures del puigdemontista Consell per la República, la diputada de JxCat Aurora Madaula i el portaveu de Poble Lliure, Guillem Fuster, han donat corda les darreres hores a la bola segons la qual l’exdirigent de CCOO i exdiputat dels comuns Joan Coscubiela és membre del consell d’administració d’Endesa. En realitat, Coscubiela va formar part anys enrere del consell assessor de la companyia a Catalunya, fet que va esgrimir Germà Bel quan es va enrolar a Junts pel Sí i va ser assenyalat per haver-ne format part ell mateix.

La confusió ha tornat a agafar força darrerament, en concret, entre les respostes que alguns independentistes dediquen a les xarxes a la candidata dels comuns a la presidència de la Generalitat, Jéssica Albiach, perquè ha difós un vídeo on lamenta la pujada del preu de la llum.

Guillem Fuster ha piulat que Coscubiela “és al Consell d’administració d’Endesa, potser està gestionant la nacionalització, no sigueu dolents, són gent de bona fe”, comentari al qual Aurora Madaula ha afegit: “Segurament”. Altres usuaris, en la mateixa línia, han acusat l’exdiputat dels comuns, si fa no fa, d’usar la porta giratòria.

Per postres, el citat consell assessor, al cap del qual hi havia el cervell processista David Madí, ni tan sols existeix, ja que va ser dissolt l’any 2017. Del consell d’administració, en canvi, en forma part un històric de Convergència com l’advocat Miquel Roca.

Ni hi sóc, ni he estat mai. És una de les moltes mentides que he hagut de suportar durant anys. Vaig assistir al consell assessor d’Endesa a Catalunya en representació de CCOO. Mai he cobrat un euro. Però els trumpistes catalans no aprofiten cap oportunitat per difondre mentides”, ha reaccionat Coscubiela a Twitter.

(Visited 2.802 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari