BENEDITO COMPLICA LA TARDA ELECTORAL

El seu anunci de no presentar les signatures dispara els rumors sobre irregularitats

Les eleccions a la presidència del FC Barcelona s’han escalfat poques hores abans de la presentació de les signatures a conseqüència de les diverses irregularitats que ja s’han detectat. La confirmació que un dels aspirants, Agustí Benedito, no pensa lliurar al club les presumptes signatures que ha obtingut, ha encès la metxa de les especulacions i d’una crisi que acabarà sobre la taula de la Junta Electoral.

L’actitud reprotxable d’Agustí Bendito ha donat peu a sospites sobre el salt d’última hora d’Emili Rousaud, que no ha deixat del tot clar com ha aconseguit aconseguir el mínim de signatures ni si de veritat les té. Se sabrà aquesta tarda quan els precandidats passin per les oficines del club a dipositar-les i obtenir un primer recompte en forma de rebut abans que s’iniciï el procés de validació.

La Junta Electoral rebrà avui mateix diversos escrits d’altres precandidats exigint que s’utilitzin els recursos necessaris perquè aquest procés de certificació de les paperetes no deixi lloc a dubtes. Toni FreixaVictor Font han avançat la seva intenció de plantejar qüestions de legalitat per a garantir la minuciositat, el rigor i la transparència en una qüestió tan important com l’acreditació de la condició de candidat a la presidència del FC Barcelona.

La negativa de Benedito és el principal origen de la preocupació entre les candidatures. L’ètica i el respecte cap als socis que han signat exigeix que siguin dipositades en el club per a esclarir en primer lloc si s’han produït duplicitats i finalment per a ser destruïdes segons obliga la normativa.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.