Una infermera que va vacunar a Lleida, positiva per coronavirus

La Generalitat ha posat en quarantena tots els avis del centre, la residència Balàfia de la capital del Segrià

Una de les infermeres que va començar a posar vacunes contra la Covid-19 aquest diumenge a la residència Balàfia de Lleida ha donat positiu per coronavirus aquest dilluns. Segons ha publicat El País, s’estan fent proves PCR a la residència després que també s’hagi confirmat el positiu d’una treballadora del centre.

La infermera ha donat positiu 24 hores després d’haver estat vacunant. Salut assegura que durant tot el procés de vacunació al centre es van mantenir les mesures de seguretat i prevenció. Expliquen que l’equip de vacunació no va estar en contacte amb els residents 15 minuts (el temps estipulat pels protocols mèdics per considerar algú contacte estret d’un positiu).

A més del cribratge, que es repetirà el dia 31 (aquest dijous) i que es fa setmanalment a tots els professionals del centre, un equip de tècnics de Salut Pública va fer aquest dilluns una visita a la residència per assegurar-se que es complien les mesures de prevenció. Tots els avis del centre estaran aïllats de manera preventiva.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides