Budó defensa que “no hi ha cap comunitat autònoma” que estigui implementant unes mesures “tan dràstiques” com Catalunya

La consellera de la Presidència també anuncia ajudes econòmiques pels sectors més afectats de la Cerdanya i el Ripollès

La consellera Meritxell Budó
La consellera Meritxell Budó

La portaveu i consellera de la Presidència, Meritxell Budó, ha defensat, davant les crítiques que reclamen restriccions més dràstiques al govern català per l’empitjorament dels indicadors sanitaris, que “no hi ha cap comunitat autònoma que en aquests moments estigui implementant unes mesures tan dràstiques com estem implementant a Catalunya”. En una compareixença de premsa posterior al Consell Executiu, Budó ha recordat que actualment està decretat el toc de queda nocturn, el confinament comarcal, la reducció dels comerços a un 30% de la seva capacitat, la limitació de l’aforament en espais esportius, de culte o culturals i els horaris restringits per bars i restaurants.

En aquest sentit, fa poques hores, el president del Col·legi de Metges de Barcelona, Jaume Padrós, reclamava al govern de la Generalitat “mesures més contundents i efectives per frenar la pandèmia.”

D’altra banda, la consellera del govern català ha anunciat que l’executiu destinarà 4,3 milions d’euros en ajuts directes als sectors de la restauració, comercials i turístics del Ripollès i la Cerdanya arran de les mesures adoptades en ambdues comarques per frenar l’expansió del coronavirus.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides