Quina periodista de Catalunya Ràdio i TV3 s’ha sumat al “puta Espanya” de Jair Domínguez?

Juliana Canet. La presentadora del programa Adolescents XL, que s’emet de dilluns a divendres a Catalunya Ràdio, va publicar aquest dimecres una piulada on hi deia “puta Espanya”.  Al cap de tres minuts, va escriure un altre tuit justificant aquest insult: “context: Hisenda m’està robant diners i temps, que és molt pitjor”. Pocs segons després, va afegir una tercera piulada on remarcava que Hisenda “m’està fent enfadar i diu la meva germana de catorze anys que quan t’enfades el cutis se’t posa malament”.

No és la primera vegada que un periodista de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) escriu o verbalitza “puta Espanya”. El passat 1 de novembre, el periodista Jair Domínguez va pronunciar aquesta expressió en el programa Bricoheroes, que presenta amb l’humorista Peyu i que s’emet a les xarxes socials de TV3 cada setmana. En aquest sentit, Domínguez, en el marc d’un programa dedicat a la castanyada, va inhalar heli i va exclamar: “Declaro solemnement la constitució de la República catalana. Visca Catalunya!”. Tot seguit, va tornar a inhalar i va afegir “puta Espanya!”.

A part de presentar Adolescents XL, programa que busca parlar “del dia a dia, de les il·lusions, els somnis i les frustracions d’una generació que no ho té fàcil”, Juliana Canet també col·labora com a tertuliana a Tot es mou (TV3) i a El matí de Catalunya Ràdio, on hi va com a “especialista en adolescents”. La CCMA li ha pagat 5.250 euros per les seves intervencions a Tot es mou durant l’any  2020 i 2.760 euros per les d’El matí de Catalunya Ràdio. La temporada 2020-2021 del programa Adolescents XL costa 150.000 euros a la CCMA aquest any i els factura Fem Produccions, que és qui paga a Juliana Canet. Fem produccions, empresa creada a Vic fa set anys, també ha cobrat 7.800 euros el 2020 per fer càpsules de 3 minuts diaris per Tot es mou durant dos mesos.

(Visited 3.507 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari