Salut declara lliure de covid-19 la residència de Tremp que suma 60 morts

Sis usuaris del centre de la Fundació Fiella són encara casos positius i es troben ingressats en hospitals

Residència Fiella de Tremp
Residència Fiella de Tremp

La residència geriàtrica Fiella de Tremp es troba lliure de covid-19, segons el Departament de Salut de la Generalitat, que ha informat que aquest cap de setmana han finalitzat la quarantena els últims interns que hi quedaven amb positius confirmats. La notícia es coneix quan ha transcorregut exactament un mes des que es va detectar el primer cas del brot que ha causat la mort de 60 interns d’aquest centre.

No obstant això, encara hi ha sis residents positius, els quals es troben ingressats a l’Hospital Comarcal del Pallars i en un centre de Guissona. A més, 30 treballadors segueixen aïllats perquè també es van contagiar. 67 residents afectats pel coronavirus s’han recuperat, segons les xifres oficials, però els 60 morts representen el 40% dels usuaris de la residència Fiella.

El centre, controlat des de fa quatre setmanes per la Generalitat, va tornar a acceptar divendres les visites dels familiars després que l’alerta passés de roja -brot- a taronja, per la presència de casos sota control i la sectorització de les instal·lacions. Salut, així mateix, hi aplicarà el pla de Nadal, amb el qual els residents podran visitar domicilis de familiars seguint mesures de seguretat.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides