La Mesa del Congrés rebutjar novament les comissions d’investigació sobre el rei emèrit

Els vots de PSOE, PP i Vox ho han impedit

La Mesa del Congrés dels Diputats, amb el vot de PSOE, PP i Vox, ha rebutjat l’admissió a tràmit de les dues comissions d’investigació sobre el rei emèrit que havien demanat diverses forces polítiques.  Unides Podem, per la seva part, hi ha votat favorablement.

Havia estat precisament el partit morat el que havia registrat una de les dues peticions de comissió, ja que sol·licitava que el Congrés investigués el suposat us de les targetes de crèdit opaques per part de Joan Carles I. L’altra sol·licitud de comissió l’havien formulada els grups parlamentaris Republicà, Plural i Bildu i volien que s’investiguessin també les presumptes irregularitats comeses per membres de la Casa Reial.

Els lletrats de la cambra havien refusat en diverses ocasions la creació de comissions d’aquestes característiques sobre el rei emèrit, ja que al·legaven que, tot i que Joan Carles havia abdicat, és inviolable amb “efectes jurídics permanents”.

Facebook
Twitter
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.