Baixen els contagis de covid-19, però augmenta el risc de rebrot

Repunt dels ingressats als hospitals i a les UCI

Prova de covid 19

L’índex de contagi per coronavirus va a la baixa des de fa uns dies. L’Rt es troba en 0,91. Ahir se situava en 0,92 i divendres en 0,95. És a dir, cada 100 persones en contagien ara 91. Pel que fa al risc de rebrot, després de la baixada significativa d’ahir, i passar dels 185 punts de divendres als 167 de dissabte, avui se situa en 171.

D’altra banda, segons les dades facilitades pel Departament de Salut, els nous contagis i el nombre de morts, baixen. En les últimes 24 hores hi ha hagut 1.328 nous positius, i des de l’inici de la pandèmia els contagis totals sumen 358.536. Pel que fa al nombre de morts, el Departament n’ha notificat 41 aquest diumenge mentre que ahir en van ser 54. Des de l’inici de la pandèmia, la xifra s’enfila als 16.374.

Pel que fa als nous ingressos, pugen. Salut n’ha notificat un total de 1.442, 54 casos més que ahir. Els pacients d’UCI estan també a l’alça, dels 333 d’ahir als 338 d’avui, 5 més.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides