Tremosa vol ser el candidat de JxCat per Lleida el 14-F

El conseller d’Empresa i Coneixement assegura que ha pres la decisió “convidat per molta gent”

Ramon Tremosa

El conseller d’Empresa i Coneixement, Ramon Tremosa, ha anunciat aquest dimecres que es presenta a les primàries de JxCat de Lleida per ser el cap de llista de la formació per aquesta circumscripció en les eleccions al Parlament de Catalunya que es votaran el 14 de febrer.

Tremosa ha remarcat en una piulada que ha pres la decisió “convidat per molta gent”, i ha assegurat que “tinc arrels familiars al Pirineu i al Pla d’Urgell” i que “em sento lleidatà d’adopció”.

Així mateix, el conseller ha recordat que ha estat 20 anys professor d’Economia a la UB i que ha estat 10 anys al Parlament Europeu, ha definit com a prioritat “lluitar contra la crisi i captar fons europeus” i ha defensat fer-ho “buscant la màxima unitat institucional”.

(Visited 170 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari