Laura Vilagrà, número dos d’ERC

Aragonès repesca la dirigent del Bages per reforçar el perfil social i de gestió de la candidatura republicana pel 14-F

L’executiva nacional d’ERC ha acordat aquest dilluns proposar que Laura Vilagrà sigui la número dos de la llista d’ERC, després del candidat Pere Aragonès, a les eleccions catalanes del 14 de febrer. Segons ha informat el partit, l’executiva vol reforçar el perfil de gestió “pensant en el futur Govern que haurà de fer front a una situació econòmica i social complexa” després de la pandèmia.

ERC ha definit Vilagrà com una “experta” en la direcció i gestió d’equips i asseguren que aportarà coneixement del tercer sector vinculat a l’àmbit social, inserció laboral i en institucions públiques.

“S’ha considerat important apostar per valors segurs del partit, independentista de llarga trajectòria i coneixedora, a més, del món local amb una llarga experiència”, afirmen al comunicat.

El Consell Nacional d’ERC es reunirà el 12 de desembre per ratificar les llistes de les quatre demarcacions per les eleccions del 14-F.

Després de fer-se pública la notícia, Vilagrà ha assegurat per Twitter que és “honor” i que sempre està “a punt per treballar per la llibertat, la justícia social i la república catalana”. També a Twitter el president d’ERC, Oriol Junqueras, s’ha mostrat convençut que Vilagrà treballarà “incansablement” per fer de Catalunya un país “lliure i just”.

(Visited 723 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari