Cinc entitats constitucionalistes com a acusació del ‘cas Voloh’

El magistrat que investiga el cas les admet i fixa una fiança de 1.000 euros per comparèixer en la causa

David Madí
David Madí

El jutge de Barcelona Joaquín Aguirre, que investiga el ‘cas Voloh‘ sobre la presumpta desviació de fons cap al procés, ha admès cinc entitats catalanes de l’entorn constitucionalista com a acusació popular.

Entre els imputats en la causa figura l’exdirigent de CDC, David Madí, l’exconseller d’ERC Xavier Vendrell i l’empresari Oriol Soler, entre 18 persones més.

Aquesta és una peça separada d’una altra causa en la qual s’investiga si subvencions atorgades per la Diputació de Barcelona en l’època de CiU, entre altres institucions, van anar a parar a entitats sobiranistes per promoure la independència de Catalunya.

Les entitats que exerciran l’acusació són: Barcelona amb la Selecció, Catalunya Suma per Espanya, Impuls Ciutadà, Associació de Juristes Constitucionalista per les Llibertats i Societat Civil Catalana.

Aquestes associacions actuaran amb una única representació processal, que ha sigut assumida pels advocats José María Fuster-FabraLuis Gómez i Miguel Capuz. El jutge els ha fixat una fiança 1.000 euros per comparèixer. El fiscal no s’ha oposat a la seva personació.

(Visited 187 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari