El risc de rebrot va a la baixa, però pugen els ingressats per covid

L'informe de Salut registra 33 noves defuncions

Després del descens d’ingressats d’aquest dissabte, avui Salut ha notificat un augment dels pacients de coronavirus als hospitals catalans. El balanç d’aquest diumenge suma 37 persones més als centres mèdics, deixant el total d’ingressats a 1.692. Per altra banda, els ingressats a UCI baixen en 7, però segueixen per sobre dels 400, amb 461 crítics a hores d’ara.

El risc de rebrot continua a la baixa a Catalunya, retrocedeix 13 punts més en les últimes 24 hores i se situa en els 203. La velocitat de propagació, l’Rt, puja lleugerament en 0,77, mentre que la incidència a 14 dies cau a 286,49 (ahir era de 304,14).

D’altra banda, s’han declarat 1.162 nous casos confirmats elevant fins als 340.339 contagiats des de l’inici de la pandèmia. També s’ha informat de 33 noves morts, amb un total de 15.830.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides