Trapero restitueix Ferran López com a número dos dels Mossos

També torna a la Prefectura Joan Carles Molinero, que ja va ser el número 3 fins al referèndum

Restitucions als Mossos d’Esquadra. Quinze dies després de recuperar el càrrec com a cap del cos, el major Josep Lluís Trapero ha comunicat aquest divendres tots els canvis que fa a la cúpula, i els més destacats són la restitució del comissari Ferran López, que va ser el cap del cos durant el 155, al lloc on era abans de la intervenció de l’Estat: en el número 2 de la policia de la Generalitat. També torna a la Prefectura Joan Carles Molinero, que ja va ser el número 3 fins al referèndum i que després va ser relegat a la comissaria general de Mobilitat.

Segons un comunicat oficial del cos difós aquest divendres al vespre, López serà “el màxim responsable de la nova estructura de la Prefectura” en un càrrec “immediatament per sota” de Trapero. Joan Carles Molinero i Miquel Esquius, el comissari que va ser el cap del cos entre la destitució de López i l’ascens d’Eduard Sallent, formaran part també de la direcció operativa del cos. Molinero, a més, assumeix les funcions de portaveu uniformat del cos.

El fins ara comissari en cap Eduard Sallent passa a liderar la Regió Policial Metropolitana Sud per petició expressa d’ell.

Per primera vegada una dona liderarà la Comissaria General d’Investigació Criminal, amb la comissària Marta Fernández al capdavant, fins ara n’era la sotscap.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides