Torra fa campanya amb Borràs

L'expresident participa en una xerrada amb la seva exconsellera de Cultura i ara aspirant a les primàries de JxCat, a Instagram

L'acte de campanya de Borràs i Torra
L'acte de campanya de Borràs i Torra

El darrer president de la Generalitat, Quim Torra, participa aquest divenders al vespre en un acte virtual de la campanya de Laura Borràs com a aspirant a candidata de Junts per Catalunya a la presidència de la Generalitat.

El mateix Torra ha difós a Twitter que es tracta d’una xerrada sota el lema de campanya de Borràs, “Fem història junts”, que oferirà, a partir de els 20.30 hores, la que va ser la seva primera consellera de Cultura des del seu compte de la xarxa social Instagram.

Torra és la figura política més rellevant que s’ha decantat públicament per Borràs, després que l’altre aspirant destacat a liderar JxCat a la pròxima contesa electoral, el conseller Damià Calvet, hagi rebut el suport dels exconsellers de la vella guàrdia convergent Joaquim Forn, Josep Rull i Felip Puig.

En canvi, la consellera de la Presidència i portaveu del govern català, Meritxell Budó, va evitar manifestar cap preferència entre aspirant a les primàries de Junts en una entrevista recent.

Per la seva part, en una entrevista concedida a El Nacional publicada aquest divendres, Borràs ha lamentat que “hem tingut un Parlament amb majoria absoluta independentista i no hem avançat cap a la independència” i ha defensat que “hi ha moltes legitimitats democràtiques que han tirat endavant amb xifres menors que aquest 50%”.

El procés de primàries de JxCat es vota els dies 12 i 13 de desembre.

(Visited 189 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari