Pimec fitxa Ginesta, destituït per El Homrani

L'ex-número dos de Treball, Afers Socials i Famílies encapçalarà l'àrea de Treball de la patronal de pimes

Pla mitjà del conseller d'Afers Socials, Chakir El Homrani, i el secretari del Departament, Josep Ginesta, a la comissió d'Afers socials, el 2 d'octubre de 2019. 4640#Agencia ACN

Josep Ginesta s’incorpora a la patronal Pimec com a cap de l’àrea de Treball deu dies després d’haver estat destituït pel conseller de Treball, Afers Socials i Famílies, Chakir el Homrani, com a secretari general d’aquest departament.

Antoni Cañete, secretari general de la patronal catalana de pimes, ha explicat en un comunicat que la missió de Ginesta és “projectar una mirada ampla sobre tots els vessants del món del treball dins de l’entitat”. Ginesta, per la seva part, ha dit a l’Agència Catalana de Notícies que assumeix el repte per mantenir vives tantes empreses i teixit productiu com sigui possible, quelcom que considera clau per superar la crisi causada per la pandèmia de la Covid-19.

Precisament, el seu relleu com a número dos de Treball s’ha produït després del desgavell en la gestió dels ajuts de 2.000 euros als autònoms, envoltat per la tensió entre els socis i departaments del govern català. Abans de l’arribada d’El Homrani, Ginesta havia estat el número dos de la conselleria durant l’etapa de Dolors Bassa.

(Visited 155 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari