Les ficades de pota de Budó emprenyen tot el Govern

La portaveu del Govern, Meritxell Budó, no s’ha caracteritzat mai per tenir la millor capacitat comunicativa. I menys per ser la cara visible de l’Executiu. Però la setmana passada, enmig d’un episodi de tensió màxima dins el Govern, els consellers van ser el centre d’atenció, i qualsevol frase mal dita, mal entesa o mal explicada podia perjudicar la Generalitat.

Va ser en aquest context que Budó, en lloc d’extremar les precaucions, va duplicar les ficades de pota. Va treure’s les puces de sobre amb els canvis a Treball. Va equivocar-se fins a quatre cops a l’hora d’aclarir el perimetratge quan explicava les fases de la reobertura. Va tenir un lapsus i va deixar anar que es podria celebrar la Missa del Gall, tot i el toc de queda. Es va lluir tant que va aconseguir emprenyar el Govern sencer, tant els d’ERC com els de JxCat.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides