Catalunya suma 1.281 nous contagis de coronavirus i 82 defuncions

Els hospitals registren un descens de 99 pacients amb covid

Augmenta la pressió hospitalària a Catalunya

El Departament de Salut ha notificat aquest dimarts, segon dia del pla de reobertura, 1.281 nous positius de coronavirus (ahir en van ser 754) i 82 defuncions (ahir en van ser 51). Des de l’inici de la pandèmia, s’han comptabilitzat 332.693 contagis i 15.624 morts a Catalunya.

No obstant això, els hospitals catalans han registrat un descens de 99 pacients, i les UCI tenen 5 persones menys que ahir. Actualment, els centres hospitalaris sumen 2018 pacients ingressats, dels quals 509 romanen a les UCI.

La conselleria també ha comunicat, un dia més, una caiguda del risc de rebrot. Aquest paràmetre ha baixat 20 punts, i s’ha situat en els 273. Cal destacar també que la velocitat de reproducció del virus s’ha mantingut a 0,78.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides