El rei, en quarantena per haver estat en contacte amb un positiu

Una persona amb la qual ahir va tenir contacte proper ha donat aquest dilluns positiu per covid-19

El rei Felip VI ha tingut coneixement que una persona amb la qual ahir va tenir contacte proper ha donat aquest dilluns positiu per covid-19, de manera que guardarà el preceptiu període de quarantena de deu dies i suspèn totes les seves activitats oficials, ha informat el Palau de la Zarzuela.

La Casa del rei ha aclarit que la reina i les seves filles, la princesa d’Astúries i la infanta Sofia, podran continuar amb les seves activitats amb normalitat. A la família reial, la reina ja va haver de guardar una quarantena preventiva -el març passat, després de coincidir en un acte amb la ministra Irene Montero, que va donar positiu- i també la seva filla gran, per un cas en la seva classe.

Aquest dilluns, el rei ha presidit la reunió de Consell Científic del Real Institut Elcano, parcialment telemàtica i en part presencial al Palau del Pardo. A la tarda, ha rebut en audiència el general André Lanata, comandant del comandament aliat de Transformació (SACT). L’única activitat oficial de rei per aquesta setmana era, al costat de la reina, un viatge a Sevilla el dimecres per la inauguració del Tourism Innovation Summit.

(Visited 101 times, 1 visits today)
Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Feu un comentari