El rei, en quarantena per haver estat en contacte amb un positiu

Una persona amb la qual ahir va tenir contacte proper ha donat aquest dilluns positiu per covid-19

El rei Felip VI ha tingut coneixement que una persona amb la qual ahir va tenir contacte proper ha donat aquest dilluns positiu per covid-19, de manera que guardarà el preceptiu període de quarantena de deu dies i suspèn totes les seves activitats oficials, ha informat el Palau de la Zarzuela.

La Casa del rei ha aclarit que la reina i les seves filles, la princesa d’Astúries i la infanta Sofia, podran continuar amb les seves activitats amb normalitat. A la família reial, la reina ja va haver de guardar una quarantena preventiva -el març passat, després de coincidir en un acte amb la ministra Irene Montero, que va donar positiu- i també la seva filla gran, per un cas en la seva classe.

Aquest dilluns, el rei ha presidit la reunió de Consell Científic del Real Institut Elcano, parcialment telemàtica i en part presencial al Palau del Pardo. A la tarda, ha rebut en audiència el general André Lanata, comandant del comandament aliat de Transformació (SACT). L’única activitat oficial de rei per aquesta setmana era, al costat de la reina, un viatge a Sevilla el dimecres per la inauguració del Tourism Innovation Summit.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides