Foment del Treball lamenta “profundament” que Colau hagi fet una crida al boicot contra Amazon

Sánchez Llibre considera “impròpia, inadequada i populista” la proclama de l’alcaldessa de Barcelona

Josep Sánchez Llibre

Foment del Treball ha lamentat “profundament” que Ada Colau fes aquest dijous una crida al boicot contra Amazon i creu que “l’alcaldessa de Barcelona és la menys indicada per plantejar una solució primària” com aquesta.

El president de la patronal catalana, Josep Sánchez Llibre, considera “impròpia, inadequada i populista” la crida al boicot que ha fet Colau “contra unes empreses determinades i contra la llibertat d’elecció dels consumidors”.

Foment del Treball ha defensat en un comunicat “un equilibri entre la venda del comerç tradicional de proximitat i la de l’e-commerce perquè els dos puguin treballar amb les mateixes eines de competitivitat.”

La patronal ha aprofitat per recordar que “en la passada legislatura Ada Colau va convertir la ciutat de Barcelona en la en la capital mundial del top manta en deteniment del petit i mitjà comerç de proximitat, i que, amb les seves polítiques de mobilitat, ha criminalitzat el cotxe i la moto, afectant molt negativament al comerç del centre de la ciutat i comportant un gran perjudici per a aquests establiments.”

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.