Foment del Treball lamenta “profundament” que Colau hagi fet una crida al boicot contra Amazon

Sánchez Llibre considera “impròpia, inadequada i populista” la proclama de l’alcaldessa de Barcelona

Josep Sánchez Llibre
Josep Sánchez Llibre

Foment del Treball ha lamentat “profundament” que Ada Colau fes aquest dijous una crida al boicot contra Amazon i creu que “l’alcaldessa de Barcelona és la menys indicada per plantejar una solució primària” com aquesta.

El president de la patronal catalana, Josep Sánchez Llibre, considera “impròpia, inadequada i populista” la crida al boicot que ha fet Colau “contra unes empreses determinades i contra la llibertat d’elecció dels consumidors”.

Foment del Treball ha defensat en un comunicat “un equilibri entre la venda del comerç tradicional de proximitat i la de l’e-commerce perquè els dos puguin treballar amb les mateixes eines de competitivitat.”

La patronal ha aprofitat per recordar que “en la passada legislatura Ada Colau va convertir la ciutat de Barcelona en la en la capital mundial del top manta en deteniment del petit i mitjà comerç de proximitat, i que, amb les seves polítiques de mobilitat, ha criminalitzat el cotxe i la moto, afectant molt negativament al comerç del centre de la ciutat i comportant un gran perjudici per a aquests establiments.”

(Visited 456 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari