Augmenten els pacients ingressats per covid a les UCI a Catalunya

El risc de rebrot baixa 33 punts i frega els 400
Coronavirus

El Departament de Salut ha informat aquest dimarts que les UCI han sumat 9 pacients en les darreres vint-i-quatre hores, i registren actualment un total de 596 hospitalitzats (comptabilitzant els centres públics i els privats). Tanmateix, els centres hospitalaris catalans han experimentat un descens de 50 pacients amb covid, fet que ha provocat que hi hagi, a dia d’avui, 2.485 persones ingressades.  

La conselleria ha notificat, un dia més, una baixada del risc de rebrot i de la velocitat de reproducció del virus. El primer paràmetre ha baixat 33 punts, i s’ha situat en els 405. Tot i el descens experimentat els darrers dies, encara són xifres una mica elevades, ja que a partir dels 200 punts els números indiquen un risc molt alt que l’epidèmia es descontroli.

Així mateix, la velocitat de contagi del virus ha baixat dues centèsimes i s’ha situat a 0,76.

D’altra banda, Salut ha comptabilitzat 2.051 nous positius de coronavirus i 68 defuncions (front les 52 d’aquest dilluns). Des de l’inici de la pandèmia, Catalunya ha registrat un total de 320.720 persones contagiades i 15.200 morts.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides