Augmenten els pacients ingressats per covid a les UCI a Catalunya

El risc de rebrot baixa 33 punts i frega els 400
Coronavirus

El Departament de Salut ha informat aquest dimarts que les UCI han sumat 9 pacients en les darreres vint-i-quatre hores, i registren actualment un total de 596 hospitalitzats (comptabilitzant els centres públics i els privats). Tanmateix, els centres hospitalaris catalans han experimentat un descens de 50 pacients amb covid, fet que ha provocat que hi hagi, a dia d’avui, 2.485 persones ingressades.  

La conselleria ha notificat, un dia més, una baixada del risc de rebrot i de la velocitat de reproducció del virus. El primer paràmetre ha baixat 33 punts, i s’ha situat en els 405. Tot i el descens experimentat els darrers dies, encara són xifres una mica elevades, ja que a partir dels 200 punts els números indiquen un risc molt alt que l’epidèmia es descontroli.

Així mateix, la velocitat de contagi del virus ha baixat dues centèsimes i s’ha situat a 0,76.

D’altra banda, Salut ha comptabilitzat 2.051 nous positius de coronavirus i 68 defuncions (front les 52 d’aquest dilluns). Des de l’inici de la pandèmia, Catalunya ha registrat un total de 320.720 persones contagiades i 15.200 morts.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.