CaixaBank, reelegida “Millor entitat de Banca Privada a Espanya” per The Banker/PWM

CaixaBank
CaixaBank

CaixaBank, presidida per Jordi Gual i dirigida per Gonzalo Gortázar, ha revalidat enguany el seu reconeixement com a “Millor entitat de Banca Privada a Espanya”, en els Global Private Banking Awards que atorguen les revistes britàniques The Banker i PWM, del Grup Financial Times. És el segon any consecutiu en el qual l'entitat rep aquest guardó.

El jurat dels premis, que distingeixen l'excel·lència en el sector de la banca privada, ha destacat a CaixaBank pel seu lideratge a Espanya amb 73.385 milions d'euros sota gestió; el seu model de negoci, centrat en un assessorament de qualitat; i la seva aposta per les noves tecnologies per poder oferir la millor experiència de client.

A més, enguany ambdues publicacions han volgut reconèixer la consolidada trajectòria de treball i la professionalitat de l'equip que conforma CaixaBank Banca Privada, a través del seu director executiu, Víctor Allende, que ha estat triat com a “Millor líder global en Banca Privada 2020” al capdavant de l'àrea. Per a Allende, “aquest reconeixement premia un model de Banca Privada únic en el mercat, que ajuda els clients a prendre decisions complexes fent-les senzilles i eficaces. Un model integrat en xarxa que compta amb un gran equip de professionals amb una àmplia trajectòria en Banca Privada, qualificat en assessorament financer i amb una elevada vocació de servei, amb la intenció de satisfer i dur a terme els objectius de cada client”.

Per la seva part, BPI, la filial portuguesa de CaixaBank també ha sigut reconeguda com a “Millor Entitat de Banca Privada a Portugal 2020”. 

Una proposta de valor adaptada a cada client

CaixaBank Banca Privada compta amb una proposta de valor adaptada a les necessitats de cada client oferint diferents serveis, que van des de l'assessorament independent -CaixaBank Wealth-, que busca l'eficiència i transparència en costos pel cobrament explícit del servei, fins als serveis prestats per operacions a iniciativa del client, i l'assessorament no independent amb un gestor especialitzat que acompanya als clients en la major part de les seves decisions d'inversió.

CaixaBank Banca Privada compta amb un model atenció omnicanal que combina, d'una banda, l'experiència i know-how de més de 600 gestors altament especialitzats repartits en 56 centres exclusius, que treballen de manera conjunta amb la xarxa principal de CaixaBank, la major xarxa d'oficines de tota Espanya, i per un altre, els últims avanços tecnològics per l'atenció personal i assessorament, amb l'objectiu de poder adaptar-nos a les necessitats dels clients en tot moment i des de qualsevol dispositiu.

A més, en el marc del seu “Projecte de Valor Social”, CaixaBank Banca Privada ofereix als seus clients el suport per realitzar la seva activitat filantròpica en les millors condicions, així com identificar l'estratègia més concorde als seus valors i objectius. Aquest projecte s'ha dissenyat amb una metodologia que permet aplicar a la filantropia els mateixos criteris i principis amb els quals es regeixen la resta de les inversions patrimonials, amb uns objectius concrets, un seguiment periòdic i un mesurament de l'impacte aconseguit.

A tancament de 2019, CaixaBank Banca Privada comptava amb 73.385 milions d'euros en actius sota gestió. 

Àmplia gamma i innovació contínua 

El 2020, CaixaBank Banca Privada ha llançat nous productes i serveis, com les Carteres Smart Allocation, una nova solució de gestió discrecional que ofereix una gestió dinàmica amb major control de la volatilitat a través d'un model quantitatiu que identifica diferents escenaris de mercat per ajustar el nivell de risc de la cartera modificant el pes en renda variable dins de cada perfil. Igual que la resta de les solucions de gestió discrecional, poden ser contractades digitalment a través de l'operativa “Ready to buy” sense que el client hagi de desplaçar-se a l'oficina. 

CaixaBank es consolida com a líder en gestió discrecional a Espanya amb més de 25.000 milions d'euros sota gestió: la gamma Smart compta amb més de 1.600 milions d'euros i la gamma Màster suma més de 20.400 milions d'euros. 

A més, a l'inici de l'any, CaixaBank va donar un nou impuls a Ocean, la seva plataforma online de gestió de fons, obrint-la a tots els seus clients, amb l'objectiu de poder facilitar l'operativa per tots aquells que vulguin fer-ho amb iniciativa pròpia. Amb una operativa 100% digital, Ocean permet al client triar i contractar més de 2.000 fons de més de 140 gestores. 

Gràcies a la seva aposta per la innovació, enguany CaixaBank Banca Privada també ha estat reconeguda per la revista PWM com la “Millor entitat de Banca Privada a Europa per la seva cultura i visió digital 2020” en els PWM Wealth Tech Awards. 

Sobre The Banker i PWM 

The Banker és una publicació britànica del Grup Financial Times que proporciona informació econòmica i financera des del 1926 i cobreix notícies de mercats; banca, regulació i riscos; i transaccions i tecnologia. 

PWM és una publicació britànica del Grup Financial Times amb seu a Londres, fundada el 2001 i especialitzada en l'anàlisi d'estratègies de creixement dels bancs privats internacionals europeus, i de les institucions financeres regionals en les quals operen.

(Visited 52 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari