Xavier Vilajona serà el primer en dimitir aquesta tarda de la junta de Josep Maria Bartomeu

A l'entorn directiu es dona pràcticament per segur que avui acaba l'era de l'actual president del Barça
Bartomeu

Xavier Vilajoana, que té previst presentar-se a les pròximes eleccions del FC Barcelona, és el directiu que ja ha decidit dimitir en la reunió de la directiva d'aquesta tarda, convocada a les 19 hores. La dimissió en bloc no està del tot consensuada, però se sap que altres directius poden seguir el camí de Vilajoana propiciant que la dimissió de fins a un 75% de la junta (10) produís la dissolució de la junta de Josep Maria Bartomeu.

La dimissió de Vilajoana tindria com a primera conseqüència que no tingués validesa qualsevol resolució de la junta fins que no s'hagués confirmat la provisió d'un altre directiu. Per tant, la possibilitat de convocar la celebració de l'acte de votació del vot de censura podria ser complicada.

Setmanes enrere, Bartomeu havia previst aquesta eventualitat perquè Vilajoana ja havia comunicat als seus companys la seva intenció de ser el candidat continuista. De fet, la presentació d'un vot de censura ja havia frustrat aquesta operació de llançament que tenia completament decidida.
En principi, el FC Barcelona volia fixar la votació per als dies 15 i 16 de novembre que podria ser portada als tribunals pels promotors del vot de censura.

Bartomeu podria resistir al lloc fins amb cinc directius i seguir governant el club a l'espera de reposar les places perdudes. A l'entorn directiu es dona pràcticament per segur que avui acaba l'era Bartomeu al Barça.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides