L’ANC podria demanar directament el vot per JxCat

Discussions preelectorals a l’ANC. L’entitat sempre ha demanat el vot per a qualsevol partit independentista en totes les conteses electorals que s’han celebrat des del seu naixement.

Fins i tot quan Junts pel Sí aglutinava gran part de la seva militància es van situar en un punt que incloïa també altres partits, com ara la CUP. Però la radicalització de les posicions dins de l’ANC, l’unilateralisme imperant i els constants enfrontaments amb ERC han fet que una part de la base i gran part dels dirigents de l’entitat vulguin demanar directament el vot per a JxCat a les pròximes eleccions del febrer.

La discussió està oberta i encara no s’ha decidit què i com es recomanarà votar. Però l’opció ja està sobre la taula. Si finalment es fes així, suposaria l’assalt definitiu de JxCat a l’ANC i el trencament absolut amb ERC.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides