Fiscalia demana presó per a regidors del PSC per coaccions a hotels l’1-O

Els imputa haver pressionat els propietaris perquè expulsessin els policies i reclama tres anys
Protestes d'agents de la Policia Nacional a Pineda de Mar

Les protestes davant els hotels on s'hostatjaven els efectius del Cos Nacional de Policia desplaçats a Catalunya per impedir el referèndum de l'1-O podrien acabar en penes de presó. Així ho considera el servei d'Odi i Discriminació de la Fiscalia provincial de Barcelona.

Segons un escrit del ministeri públic lliurat al Jutjat d'Instrucció d'Arenys de Mar, la protesta davant d'un hotel de Pineda de Mar, al Maresme, on pernoctaven els agents seria constitutiva d'un delicte de coaccions

La Fiscalia de Barcelona sol·licita tres anys de presó i inhabilitació a la que el 2017 era primera tinent d'alcalde de l'Ajuntament de Pineda de Mar, Carme Aragonès, i el segon, Jordi Masnou, de PSC, així com al cap de la policia local per les presumptes coaccions exercides davant els amos de dos hotels en què dormien membres de les forces d'ordre públics desplaçats a Catalunya amb motiu del referèndum unilateral de l'1-O.

El ministeri públic creu que "van amenaçar els amos dels hotels amb tancar els establiments durant cinc anys si no feien fora els agents, cosa que va passar el 3 d'octubre".

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides