Per què un alt càrrec de Govern tracta de “fracassat” un ex-company de la JNC?

Tuit de Víctor López titllant de 'fracassat' un ex company de la JNC
Tuit de Víctor López titllant de 'fracassat' un ex company de la JNC

Perquè aquest excompany, Joan Alcaraz, li havia recriminat en un missatge de Twitter que hagi ascendit dins l’administració catalana per no tenir moral i ser un llepaculs. L’alt càrrec del Govern de la Generalitat és Víctor López Payà, responsable de Política Internacional de la Joventut Nacionalista de Catalunya (JNC), que el passat 30 de setembre va ser nomenat assessor del secretari del Govern al departament de Presidència. Alcaraz s’havia referit al nomenament de López Payà en un missatge a Twitter, on deia “Mai renunciarem a la Pagueta”. El nou assessor del Govern català li va contestar amb un altre tuit que contenia una sola paraula: "fracassat".

Alcaraz, que a Twitter utilitza l’etiqueta @JoanAlco atribueix l’insult “al nivell del que queda a la JNCatalunya”. I afegeix “I sí, a mi no m’han contractat per 63.000 euros com assessor de no res per un govern sense president i enmig d’una crisi sanitària”. L’intercanvi de missatges s’ha quedat, de moment, aquí.

La JNC ha ocupat diversos càrrecs al departament de Presidència els darrers temps. Víctor López Payà treballa a les ordres de Víctor Cullell, que també es va iniciar en política a l’organització juvenil de CDC. López Payà, que té 26 anys, ja va ser assessor del departament d’Educació entre el setembre de 2018 i el febrer passat, a les ordres de Josep Bargalló. La JNC ha estat una molt bona plataforma per saltar a l’administració de la Generalitat, primer com a joventuts de CDC i després del PDECat. Des d’aquest dissabte, el seu referent és el JxCat de Carles Puigdemont.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides