Protestes en l’aniversari de l’1-O

Reprodueix vídeo

Concentracions arreu de Catalunya en el tercer aniversari del referèndum de l'1-O. A Barcelona, els CDR han convocat a partir de les vuit del vespre una manifestació a la plaça Sant Jaume. Els manifestants han exhibit cartells de diferents representants polítics per exigir que "compleixin el mandat de l'1-O", una de les reivindicacions de la concentració. Les consignes més escoltades han estat a favor de la llibertat dels presos polítics.

A Lleida, manifestants han seguit una marxa pels carrers per commemorar el tercer aniversari de l'1 d'octubre amb la consigna "Pensem, organitzem i lluitem per la victòria. 1r d'octubre, el camí a seguir" i han arribat fins a la subdelegació del govern espanyol de Lleida. A Girona, els CDR també han convocat una manifestació. A Tarragona, la marxa ha recorregut fins a la plaça Imperial Tarraco.

En altres indrets de Catalunya també s'han fet concentracions o marxes de vehicles. Com a Les Borges Blanques, on els CDR han convocat una marxa de vehicles per commemorar el 3r aniversari de l'1 d'octubre. Han fet 81 quilòmetres i recorregut 12 municipis de les Garrigues. A Cornellà de Llobregat una cinquantena de vehicles han recorregut els diferents barris de la localitat per reivindicar la vigència de l'1-0.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Noticias relacionadas

Hoy destacamos

Deixa un comentari

Notícies més llegides