Borràs s’ofereix com a candidata a presidir la Generalitat

L'exconsellera i diputada al Congrés assenyala que està en mans de la militància de Junts
Laura Borràs
Laura Borràs

"Si hi ha primàries, em presentaré", ha respost Laura Borràs al Huffington Post sobre la possibilitat de liderar la llista electoral de Junts a les futures eleccions al Parlament de Catalunya. L'exconsellera de Cultura i diputada al Congrés de JxCat ha indicat que el seu partit "té en la seva ponència política que l'elecció dels candidats es produeixi pel mètode més democràtic, el més transparent i adequat perquè qui hagi de ser el candidat tingui aquest suport de la militància. Per tant, si la militància ho decideix, seré la candidata".

D'altra banda, Borràs considera que no necessita el vistiplau dels dos presidents anteriors i actius de JxCat, Carles Puigdemont i Quim Torra: "Aquí no estem en un territori en el qual siguin necessàries benediccions. Afortunadament, són dues persones que tenen molt criteri". La diputada ha afegit que tots els membres de Junts estan "al servei i a disposició de l'equip" i que va ser el seu cas "quan es va considerar que fos a les llistes" i que fos consellera, i va deixar l'activitat acadèmica.

"Estic a disposició i si la militància ho decideix, serà un orgull poder ser la candidata", ha reiterat en la mateixa entrevista, durant la qual també ha reconegut que "els dubtes sempre hi són", en resposta a la pregunta de si s'ha penedit d'haver fer el salt a la política.

Pel que fa a la investigació per la presumpta fragmentació de contractes públics de la Institució de les Lletres Catalanes (ILC), Borràs admet que li pesa, però manté que és una investigació "prospectiva" que emmarca en una "causa general" contra l'independentisme, i afirma que "tinc la consciència tranquil·la i seguiré endavant".

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides