Pere Navarro destaca la contribució del BNEW a la recuperació econòmica global

Pere Navarro, delegat especial de l’Estat al CZFB, i Blanca Sorigué, directora general de l’entitat

El Consorci de la Zona Franca de Barcelona (CZFB) ha donat aquest 30 de setembre el tret de sortida al BNEW–Barcelona New Economy Week, esdeveniment híbrid, B2B -100% professional- amb un marcat caràcter internacional. En roda de premsa, el delegat especial de l’Estat al CZFB, Pere Navarro, ha destacat com el BNEW contribuirà a la recuperació econòmica global, reunint a més de 8.000 participants de tot el món de cinc sectors clau com la logística, real estate, eCommerce, indústria digital i zones econòmiques. El 90% dels assistents ho faran de forma online, mitjançant una plataforma creada específicament per l’esdeveniment a través de la qual es fomentarà la interacció entre els participants. 

La roda de premsa ha estat l’avanç del format innovador, televisat i espectacular que tindrà el BNEW. Pere Navarro, delegat especial de l’Estat al CZFB, i Blanca Sorigué, directora general de l’entitat, s’han dirigit als periodistes a través d’hologrames emesos en directe i, posteriorment, han comparegut a la sala per a respondre al torn de preguntes. Un exemple del que serà el BNEW amb la participació d’speakers presencials i experts de tot el món connectats online. 

La sessió ha estat retransmesa en directe a través de la plataforma de BNEW, oferint l’oportunitat de seguir-la des de qualsevol part del món. La roda de premsa s’ha dut a terme a Barcelona, a la seu de Lightsoung, el proveïdor audiovisual del BNEW que compta amb una dilatada experiència dins el sector i especialment en formats innovadors i impactants.

Important presència institucional

Les institucions han valorat molt positivament aquesta iniciativa, que serà el primer pas per analitzar els reptes i oportunitats que presentarà l’escena post-covid i també situarà a Barcelona com la capital mundial de la nova economia. Per aquest motiu, l’esdeveniment  compta amb el suport institucional de les tres principals institucions: el Govern d’Espanya, la Generalitat de Catalunya i l’Ajuntament de Barcelona. 

Pere Navarro posa de relleu que “per nosaltres és molt important comptar amb el recolzament de les institucions. En moments de tanta incertesa com l’actual, és més important que mai treballar de forma conjunta per intentar que la recuperació econòmica es produeixi el més aviat possible i assegurar-nos d’estar ben preparats per afrontar-la”. 

Llocs de feina i col·laboració público-privada

L’esdeveniment, a més de treballar en la reactivació de l’economia, també ha estat una iniciativa que ja ha generat 140 llocs de treball directes i 550 més de manera indirecta. 

Tanmateix, BNEW ha comptat amb un pressupost de 2 milions d’euros per a la seva organització i celebració. Tot i així, aquesta primera edició ja és sostenible econòmicament gràcies a la col·laboració público-privada. L’esdeveniment compta amb 36 empreses patrocinadores i amb 52 acords amb clústers sectorials a escala global. 

Caràcter internacional

Durant els quatre dies de duració del BNEW es generaran un total de 160 hores de contingut que podrà seguir-se des de qualsevol part del món a través de la plataforma on es connectaran tots els participants a l’esdeveniment. De la mateixa manera, els 358 speakers de primer nivell amb els quals comptarà BNEW permetran tenir una visió global de la situació actual i de com afrontar els propers mesos, claus en el desenvolupament de la nova economia. 

Blanca Sorigué, directora general del CZFB, assenyala que “BNEW no és un panel de conferències, sinó un esdeveniment on  els professionals i les companyies podran interactuar mitjançant la potent plataforma tecnològica de networking”. “La important presència internacional ens omple d’orgull i ens confirma que el món econòmic estava esperant un esdeveniment com aquest en el context actual”, conclou Sorigué.  

El Consorci de la Zona Franca de Barcelona ha creat el BNEW, que tindrà lloc del 6 al 9 d’octubre, amb el convenciment de dur a terme un esdeveniment que permeti treballar de forma conjunta en la reactivació de l’economia. Per aquest motiu, l’entitat ha decidit oferir el codi “BNEWFREE” per a que companyies i professionals puguin registrar-se sense cost en el següent enllaç: https://event2020.bnewbarcelona.com/users/sign_up 

(Visited 42 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari