Què va dir Ricard Ustrell a ‘Planta baixa’ sobre el seu twitter que no quadra amb la realitat?

Missatge de Ricard Ustrell al seu twitter el gener de 2020
Missatge de Ricard Ustrell al seu twitter el gener de 2020

Que fa dos anys que no entra al seu twitter. Al programa Planta baixa del dimarts 15 de setembre, Ricard Ustrell va dir exactament “Jo fa dos anys que no tinc accés al meu twitter. No sé la contrasenya. Li vaig demanar a un amic meu que la canviés i ja no…”. Però si entrem al twitter de Ricard Ustrell hi trobem missatges seus des de fa molts mesos. Durant tot l’any 2020 n’ha anat publicant amb una certa regularitat.

El perfil de twitter de Ricard Ustrell va ser creat l’octubre de 2011, quan encara no havia complert els 21 anys. S’hi presenta com a ‘Tallaret. Periodista. Amb @LaManchester som @QuatreGatsTV3 i vivim a la @PlantaBaixaTV3. De gran vull ser carter de Breda i alcalde de Sabadell. Escrivint…”. Especifica que va néixer a Sabadell. Té més de 42.000 seguidors i ell en segueix a un miler.

La seva estranya al·lusió a que no té accés al seu propi twitter la va fer mentre conduïa un debat sobre el compliment dels periodistes de TV3 del Llibre d’Estil de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA), en el qual participava Lluís Caelles, president del Consell Professional d’Informatius de TV3. Ustrell el va posar en una situació difícil quan li va demanar perquè els redactors d’Esports de TV3 expressen sovint missatges polítics partidistes a les xarxes socials. Certament, els periodistes d’Esports, i no només els d’aquesta secció de TV3, infringeixen sovint el Llibre d’Estil de la CCMA penjant comentaris partidistes a Twitter. Ricard Ustrell no els penja partidistes. Però penja missatges. Només cal passejar-se pel seu perfil per veure’ls.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides