Messi necessita Bartomeu per sortir del Barça

L'oposició utilitza el burofax de Leo per abatre el president però ell és l'únic capaç de negociar el traspàs del jugador a l'Inter
Leo Messi
Leo Messi

De tots els desenllaços possibles de l'estampida Messi, que ha posat el món del futbol de cap per avall, la paradoxal realitat és que si el president Josep Maria Bartomeu cau en la baralla per culpa del burofax, a Leo se li tanquen totes les portes de sortida, doncs la Comissió Gestora que es faria càrrec del club no podria autoritzar la venda d'un actiu tan important com el jugador més valuós del planeta i de la història del futbol.

Per tant, per anar-se a l'Inter com sembla ser la intenció del davanter argentí i del seu entorn necessita que el president resisteixi l'embat de l'oposició i de l'entorn per iniciar un procés de negociació que, d'altra banda, resulta inevitable per solucionar aquesta complexa tensió provocada infantilment pels advocats de Messi. Sense Bartomeu al cap davant del club la presumpta possibilitat d'acabar la seva carrera a l'Inter com ha transcendit es tanca fins el mercat d'hivern o l’estiu de 2021 quan compleix contracte.

No hi ha defensa legal capaç de sostenir el que Messi demana, per més que el bufet Cuatrecasas hagi treballat la carta de Leo en la qual sol·licita la resolució del seu contracte a l'empara de la clàusula que li permetia alliberar dels seus compromisos contractuals amb el FC Barcelona si ho hagués plantejat el 10 de juny passat o, en tot cas, vint dies abans de l'últim partit de la temporada del Barça o de la final de la Champions per poder fixar un punt de defensa jurídic a aquesta possibilitat.

O es negocia un traspàs amb Josep Maria Bartomeu dirigint les operacions o no hi ha cap sortida, encara que hagi bastants mitjans i l'oposició apel·lant a la possibilitat que un gest de dimissió podria frenar Messi, extrem que no té cap versemblança i que no només faria enlletgir per sempre la imatge del futbolista, sinó que els socis en la seva totalitat rebutjarien. Aquesta només sembla ser una maniobra perversa dels que necessiten que hi hagi eleccions desesperadament.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides