Qui comercialitza ratafia clandestina de la república catalana?

Ratafia clandestina de la república catalana
Ratafia clandestina de la república catalana

L’empresa de licors Quevall. L’empresa va ser creada el 2011 amb el nom de Jeste Urgell per un matrimoni de Bellpuig. Quan aquesta parella es va jubilar, Joan Isaac Castelló, que havia estat apoderat de Caixa Girona, es va quedar l’empresa, es va convertir en el seu administrador únic el 14 de novembre de 2018 i la va rebatejar com a Quevall Licors Artesans 2018. Fabrica els seus productes en una destil·leria ubicada en un convent propietat de la seva família. Cada ampolla, de 70 centilitres costa 14 euros i té un 24% d’alcohol. La "ratafia clandestina de la república catalana" es comercialitza com a "ratafia reivindicativa amb gust de llibertat".

A l’etiqueta s’hi llegeix que és un “producte de la terra lliure” i “100% independent”. Té una bona distribució, ja que tant es pot comprar a Llançà com a Caldes de Malavella o tastar a restaurants com el Celler de Can Roca. També el podeu trobar a la residència de l’ex-president de la Generalitat, Carles Puigdemont, a Waterloo. Si no és que ja s’ha begut les ampolles que li van portar després que els mossos d’esquadra, en una operació de dubtosa legalitat, visitessin els obradors de Llançà.

Licors Quevall també distribueix un "Pack Subversiu" format per “una ampolla de la Cap de Creus Dry Gin + una ampolla de ratafia clandestina + estoig de fusta amb les dues ampolles”. Costa 40 euros. 

Molt clandestina, com es pot veure, no és.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides