Perquè s’ha radicalitzat el periodista de RAC1, Joan Maria Pou?

El periodista Joan Maria Pou, intervenint a la seva emissora, RAC1
El periodista Joan Maria Pou, intervenint a la seva emissora, RAC1

Sembla bastant clar que, per a segons quins candidats o interessos, les eleccions a la presidència del FC Barcelona han donat el tret de sortida. És el cas de Víctor Font, que no deixa d'aparèixer un dia sí i un altre també amb disbarats i afirmacions bastant imprudents com que si ell guanya les eleccions farà fora Koeman encara que aconsegueixi el Triplet. L'ansietat per abatre a Bartomeu i obrir el període electoral ara mateix, encara que sigui a través de l’estèril Comissió Gestora, sembla ser la seva única estratègia i també una mena d'obsessió davant l'amenaça que Joan Laporta el pugui eclipsar quant s'activi. Laporta, que compta amb el plàcet de periodista Jordi Basté per ser el cap de llista de l'oposició històrica barcelonista, ha insinuat que donarà el pas si les coses se li posen de cara. Seria fatal per a Víctor Font, que comptava amb que les eleccions sorprenguin Laporta amb el peu canviat.

En aquest sentit ha cridat molt l'atenció la coincidència, el paral·lelisme i la radicalitat d'aquest discurs de Font amb el del periodista Joan Maria Pou, el narrador dels partits del FC Barcelona a RAC1, protagonista de l’Especial de TV3 de diumenge passat llançant-se al més pur estil kamikaze contra Josep Maria Bartomeu com si s'acabés el món i, més enllà de la seva representació i identificació amb el mitjà per al qual treballa, clamant per la immediata, urgent i necessària dimissió de la Junta. Qualsevol periodista ben informat, com ell ha demostrat ser, sap que els estatuts i l’embolcall legal de club impedeixen aquesta solució com finalment s'ha demostrat.

L'acidesa i virulència dels seus atacs, fins a cert punt insensats i irreflexius, no han passat desapercebuts a l'entorn blaugrana per agressius, durs i alineats amb les claus estratègiques i ideològiques projectades pel l’autoproclamat precandidat Víctor Font i també per elevació per Emili Rousaud, ex directiu que només busca una venjança personal amb Bartomeu després que el president es desfés d'ell en resposta a la seva deslleialtat. Pel que es veu, la campanya electoral ha començat, o al menys alguns així ho desitgen i provoquen, també amb la participació activa i destacada de periodistes. Sembla aviat i exagerat.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides