Quin fracàs empresarial ha tingut Joan Canadell?

Joan Canadell amb la mascareta Maskcat

Amb la pandèmia de la covid-19, Joan Canadell, president de la Cambra de Comerç de Barcelona i del Consell de Cambres de Catalunya, s’ha dedicat a promocionar intensivament una mascareta protectora del coronavirus “made in Catalonia”. Es tracta de la Maskcat, feta amb plàstic i també amb cartó, que cobreix tota la cara.

A través de Twitter, però també amb la seva compareixença al programa FAQs de TV3, Joan Canadell ha assumit tot el protagonisme per implantar l’ús de la Maskcat a la població de Catalunya. Però el seu èxit és molt escàs, com es pot comprovar aquests dies pels carrers, després que la Generalitat hagi decretat l’ús obligatori de mascaretes.

La Maskcat no ha fet forat en el mercat i aquests dies no es veu ningú fent-la servir. Com a prescriptor i venedor, Joan Canadell ha demostrat que és una nul·litat. Ni tan sols els membres més independentistes del Govern, començant pel president Quim Torra, la porten; tampoc Laura Borràs o Pilar Rahola, referents icònics de l’independentisme hiperventilat, amb el qual està alineat Joan Candell.

El fracàs de la Maskcat hauria de fer reflexionar als ideòlegs del nou partit que promou Carles Puigdemont, que impulsen la figura del president de la Cambra de Comerç de Barcelona com a possible cap de cartell d’aquest espai per a les pròximes eleccions catalanes. Si no és capaç ni de convèncer els convençuts perquè utilitzin la Maskcat, la seva suposada capacitat de lideratge queda també molt tocada en clau política.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides