25 morts en una setmana i 76 nous coronavirus en 24 hores a Espanya

Simón avisa que "està en mans de tots" que no hi hagi una segona onada de la pandèmia
Coronavirus

El Ministeri de Sanitat xifra en 25 les persones que han mort a causa del coronavirus a l'estat espanyol durant l'última setmana, mentre que informa de 76 nous contagis en les darreres 24 hores.

La xifra de casos diagnosticats en els últims set dies a l'Estat s'enfila fins als 1.665, mentre que 86 persones han requerit hospitalització, nou de les quals a Catalunya. Del total d'ingressats a l'estat espanyol, només 6 ho han fet en Unitats de Cures Intensives.

Des de l'inici de l'epidèmia ja són 244.328 els casos totals, 124.683 els hospitalitzats, 11.624 dels quals a l'UCI. La xifra de morts és de 27.136.

D'altra banda, el director del Centre de Coordinació d'Emergències i Alertes Sanitàries, Fernando Simón, adverteix que "està en mans de tots" que no hi hagi una segona onada de coronavirus aquest mateix estiu. Durant la roda de premsa d'aquest dimarts, Simón ha dit que Sanitat s'està preparant per la possibilitat que això pugui passar a la tardor però admet que una "relaxació excessiva" i l'arribada de turistes ho poden avançar. "Ara estem detectant i controlant els brots però si no fos així en unes setmanes, tindríem risc de transmissió durant l'estiu", ha assegurat. Malgrat això, ha dit que també podria passar que la segona arribada no arribés o que es controlés abans. "No sabem què passarà", ha insistit.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides