Sanitat segueix sense actualitzar la xifra de morts i suma 84 positius més

El total de defuncions es manté en 27.136 i el de contagis se situa avui en 241.966 casos confirmats
Fernando Simón

El ministeri de Sanitat segueix sense actualitzar la xifra de morts, que es manté en 27.136 casos. En la seva compareixença diària, el director del Centre de Coordinació d'Alertes Emergències Sanitàries, Fernando Simón, ha lamentat la congelació "fins que les autonomies confirmin les dades" i ha avançat que l'anomalia serà corregida "en breu", "i s'explicarà detalladament". Pel que fa als nous positius, es confirmen 84 casos nous, que des de l'inici de la pandèmia sumen ja 241.966.

Segons les dades totals de Sanitat, a Catalunya s'han registrat un total de 59.232 casos de coronavirus, 17 d'ells en les últimes vint-i-quatre hores. En l'última setmana han registrat 685 positius en territori català, 1.763 en les últimes dues setmanes.

Simón ha confirmat que hi ha cada vegada més estudis que evidencien que a partir del setè dia d'haver adquirit la malaltia els casos lleus "ja no la transmeten". Pel que fa a la mascareta, el doctor insisteix que "és un mètode més de control, encara que la millor mascareta és la distància de dos metres".

(Visited 58 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari