Marlaska deslliga el cessament de Pérez de los Cobos de la controvèrsia pel 8-M

El ministre de l’Interior designa al general Pablo Salas com a nou director adjunt operatiu (DAO) de la Guàrdia Civil
Fernando Grande Marlaska

El ministre de l’Interior, Fernando Grande-Marlaska, ha deslligat el cessament del fins ara responsable de la Guàrdia Civil a Madrid, el coronel Diego Pérez de los Cobos, de la controvèrsia per l’informe de la manifestació del 8-M, i ha destacat que la destitució s’emmarca “dins el procés que estem donant a les Forces i Cossos de Seguretat de l’Estat”. A més, Marlaska ha subratllat que “és un canvi dins dels equips, un procés natural de substitució basat en la confiança” i que no hi ha cap altra raó al darrere.

“La substitució, cessament, de Pérez de los Cobos es deguda a aquesta política raonable de reconstitució de nous equips, dins l’àmbit de la màxima confiança que tot dirigent polític planteja”, ha remarcat el titular d’Interior.

D’altra banda, després que el tinent general Laureantino Ceña hagi dimitit com a director adjunt operatiu (DAO) de la Guàrdia Civil per la destitució de Pérez de los Cobos, Grande-Marlaska ha anunciat que el fins ara cap de Servei d’Informació de la Benemèrita, el general Pablo Salas, del qual el titular d’Interior n’ha elogiat el seu compromís i la seva tasca contra la banda terrorista ETA i contra altres organitzacions criminals, el reemplaçarà en el càrrec.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides