Torna a caure la xifra de morts per Covid-19 a Espanya les últimes hores

Les defuncions han baixat a 102 i els positius són 539
Personal sanitari atenent un pacient

Les morts diàries per coronavirus a Espanya han davallat fins a les 102 en les últimes 24 hores, segons ha informat aquest dissabte el Ministeri de Sanitat del Govern espanyol. Es tracta de 36 finats menys que ahir divendres (138), 115 menys que dijous (217) i la xifra més baixa des que es va declarar l'estat d'alarma.

En paral·lel, el nombre de positius confirmats per PCR es manté molt contingut: 539 nous casos –i una taxa d'increment del 0,23%- en comparació amb els 549 de fa 24 hores. En total, des de l'inici de la pandèmia per la Covid-19 s'han registrat 27.563 morts i 230.698 contagis arreu de l'estat espanyol.

Pel que fa a les hospitalitzacions, hi ha hagut 258 nous ingressos -346 ahir- i tan sols 10 entrades a l'UCI, 19 menys que fa 24 hores.

D'altra banda, el nombre de pacients que han estat donats d'alta arriba aquest dissabte a 146.446, amb una total de 1.663 persones curades en les darreres 24 hores.

Fernando Simón, responsable del centre de coordinació d'alertes i emergències sanitàries, ha explicat que la xifra de morts registrades aquest dissabte és la més baixa des de fa setmanes, alhora que ha remarcat que en les darreres hores només hi ha hagut deu ingressos a les UCI.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides