Qui contradiu els “líders d’opinió” ‘indepes’ des del ple municipal de Badalona?

Àlex Montornès, regidor i dirigent d'ERC a Badalona
Àlex Montornès, regidor i dirigent d'ERC a Badalona

El líder d'ERC a Badalona, Àlex Montornès, ha dirigit un missatge crític contra el paper dels opinadors independentistes estrella aquest dimarts, durant el seu discurs posterior a la votació que ha donat l'alcaldia al popular Xavier García Albiol, en la qual ha estat clau la manca d'acord de les formacions d'esquerres de la localitat.

Montornès ha començat aquesta intervenció reflexionant sobre "la sinceritat en política". Segons ha explicat, de vegades no han estat capaços d'expressar allò que pensen o senten "perquè hi ha relats o perquè hi ha líders d'opinió que tenen versions que costen molt després de poder canviar", i ha afegit que això els fa actuar per "inèrcia, per por a allò que diran de nosaltres", i no a partir d'allò que "pensem o sentim".

Seguidament, ha expressat que "davant d'alguns líders d'opinió del món independentista que acusen el Partit Socialista de ser els causants d'això [en referència a l'èxit d'Albiol], jo, com a president d'ERC a Badalona i regidor d'ERC Avancem Més, vull dir que no és cert". I ha recordat que el seu partit havia assolit un acord amb els socialistes, els comuns i el PDECat per evitar el retorn del candidat popular a l'alcaldia, que Guanyem no ha signat.

"En honor a la veritat, jo el que demano és que siguem justos tots plegats", ha conclòs Montornès, aparentment dirigint-se a aquests "líders d'opinió".

Algunes independentistes mediàtics, de tota manera, han carregat durament contra el PSC pel resultat de les negociacions, entre els quals destaquen l'editor i exalt càrrec d'ERC a la Generalitat Eduard Voltas, i les estrelles badalonines de TV3 Toni Soler i Pilar Rahola

A diferència dels portaveus, diputats i dirigents d'ERC Sergi Sabrià i Marta Vilalta, que també han culpat del desenllaç del ple al PSC, el màxim dirigent d'ERC a Badalona n'ha culpat principalment Guanyem, i ha expressat la seva pèrdua de confiança envers Dolors Sabater.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides