Maiol Roger diu dels militars a TV3 que “és una novetat que vetllin als morts i no els provoquin”

Reprodueix vídeo

El subdirector del magazín matinal de TV3 Planta Baixa, Maiol Roger, ha assegurat en antena que "és una novetat que els militars vetllin als morts i no els provoquin, que és el que fan habitualment". El periodista de la televisió pública catalana ho ha afirmat després que el seu programa emetés unes declaracions de la setmana passada de la ministra de Defensa, Margarita Robles, on agraïa la labor dels militars per la crisi del coronavirus a l'hospital de campanya instal·lat al Palau de Gel de Madrid: "Jo l'únic que puc dir, ja sé que no és un consol, però que els qui han estat en aquest palau, tots els homes i dones que han mort, no han estat sols. No els hem pogut salvar la vida, però que sàpiguen que, per part de les nostres Forces Armades, de l'UME, de l'Exèrcit de Terra, sempre han estat amb ells. No els han deixat sols ni un minut".

Després de les paraules de mofa de Roger, el presentador del programa, Ricard Ustrell, ha expressat que "depèn" i Roger ha afegit: "Quan estan en guerra, vull dir". Ustrell, que ha estat el primer a parlar després de la declaració de la titular de Defensa, ha assenyalat que les paraules de Robles havien estat aplaudides per "la dreta" i que "imaginava que era per la solemnitat".

Tot plegat, s'ha produït en el marc d'un reportatge elaborat per la televisió pública catalana, en el que es buscava posar de manifest que les retallades sanitàries de l'any 2009 eren pràcticament equivalents a la despesa militar de l'any passat.

Facebook
Twitter
WhatsApp

Hoy destacamos

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.