Fiscalia investiga la mort de 22 avis en residències de Capellades i Olesa

Obren diligències per determinar si alguns centres de gent gran tenen males condicions de salubritat
Imatge d'una residència de gent gran

La Fiscalia Superior de Catalunya ha obert una investigació per aclarir la mort per coronavirus de 22 persones grans a les residències d'avis de Capellades i Olesa de Montserrat des de la setmana passada.

Un primer brot va afectar inicialment el centre de Capellades, on s'hi han registrat 13 morts, i poc després es va saber que hi havia una altra infecció en una residència d'Olesa de Montserrat, que ha causat 9 víctimes. Tant Capellades com Olesa són municipis propers a Igualada, on hi ha el principal focus de Covid-19 de Catalunya.

La investigació de la Fiscalia Superior de Catalunya arriba després que la Fiscalia General de l'Estat decidís obrir diligències per determinar si algunes residències de gent gran tenen males condicions de salubritat.

Aquest dilluns va transcendir que les forces armades havien trobat almenys dos cadàvers de persones en llits de residències on hi havia persones vives fent-hi vida amb normalitat.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides