Els talls de la Meridiana s’aturen per la crisi del coronavirus

L'assemblea pren aquesta decisió per un "exercici de responsabilitat" en un "moment d'excepcionalitat"
Tall de la Meridiana

Els talls de la Meridiana es van aturar temporalment ahir divendres, per la crisi del coronavirus. Ho ha comunicat Meridiana Resisteix a través del seu canal de Telegram i de les xarxes socials. La decisió s'ha pres en l'assemblea extraordinària que es va celebrar en el tall número 152.

Des del dia de la sentència del 14-O que un grup de persones han tallat de forma ininterrompuda la Meridiana per protestar per la situació generada arran del judici del procés.

En el comunicat emès reiteren que continuaran amb la lluita, que els talls tornaran i que la crisi no "fa oblidar el context repressiu, amb preses polítiques". Argumenten que la decisió és un exercici de responsabilitat i reiteren que són les persones més vulnerables les que patiran la pandèmia.

Així, allò que no va saber resoldre el conseller d'Interior de la Generalitat, Miquel Buch, malgrat els reclams, fins i tot provinents dels mateixos Mossos d'Esquadra, ho ha fet la crisi de la pandèmia del coronavirus.
 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides