Quin excompany de Bosch aprofita el cas de l’excap de gabinet per tornar a passar comptes amb ell?

Bosch i Puigcorbé, en un acte de campanya
Bosch i Puigcorbé, en un acte de campanya

L'actor Juanjo Puigcorbé va ser regidor d'ERC a l'Ajuntament de Barcelona del 2015 al 2018, quan el líder dels republicans a la capital catalana era Alfred Bosch, fins que va abandonar l'adscripció al partit. Però es va mantenir, això sí, tant al consistori com a la Diputació de Barcelona fins al 2019 com a representant no adscrit.

A principis de juny del 2018 es va anunciar que plegava per motius personals, però s'hi va mantenir enfrontant-se a ERC, que li exigia que renunciés als càrrecs pels maltractaments laborals contra empleats de la Diputació que li atribuïa un informe provisional d'aquesta institució. Quan finalment va deixar la política el 2019, va dir que aquell informe sobre ell tenia com a rerefons "foscos interessos polítics i venjances personals", va recollir EL TRIANGLE llavors, i que va ser víctima d'una "caça de bruixes" per part de Bosch i de representants d'ERC a la Diputació com Dionís Guiteras.

Ara, el qui va ser fitxatge estrella d'ERC a les municipals del 2015 ha aprofitat l'esclat de l'escàndol dels assetjaments sexuals, que ha costat el càrrec de conseller a Bosch, per tornar a passar comptes. A Twitter, Puigcorbé ha piulat: "Un petit tast de qui és l'equip del conseller Bosch: assetjament laboral i sexual, 130 comptes falses de Twitter, etc… Amén d'extorsió, difamació, i intent de suborn, perquè un servidor deixés el càrrec de regidor. I tot amb el coneixement del partit, Sr. Junqueras".

Puigcorbé va publicar el comentari el mateix matí que l'Ara va revelar que treballadores del departement d'Acció Exterior acusaven d'assetjament sexual l'anterior cap de gabinet de Bosch, Carles Garcias. Aquell mateix dia, després d'una reunió amb el president Quim Torra, Bosch va plegar.

L'actor i exregidor, que manté la piulada contra Bosch i Junqueras encapçalant el seu perfil de Twitter, manifesta sobre l'acusació d'aquell informe que "el 93,7% de la gent enquestada deia estar satisfeta o molt satisfeta amb el seu comandament. Per cert, la nota més alta de llarg, de tots els informes que es varen fer a la Diputació en aquells 4 anys. Els anònims eren de 4 persones (d'ERC potser?) Tot DOCUMENTAT!".

Així mateix, Puigcorbé ha reaccionat amb l'emoticona del vòmit a les declaracions del portaveu d'ERC Sergi Sabrià i difon piulades sobre els comptes falsos d'ERC a Twitter i retrets que dedica als republicans un altre exmembre de les seves llistes, el politòleg Ramón Cotarelo, enemic acèrrim del junquerisme.

(Visited 57 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari