Quina destacada independentista acaba de ser nomenada catedràtica al BOE?

Elisenda Paluzie
Elisenda Paluzie

El Butlletí Oficial de l’Estat (BOE) acaba de publicar el nomenament d’Elisenda Paluzie com catedràtica d’universitat, per la qual cosa la destacada independentista i presidenta de l’ANC és funcionària de l’Estat espanyol.

A part de la seva trajectòria política (va militar a la FNEC, a ERC i ara a la Intersindical), Paluzie té una destacada carrera acadèmica. Deixebla de Joan Hortalà, es va llicenciar en Econòmiques a la Universitat de Barcelona. Va fer estades becades a la London School of Economics i a l’École des ponts-Paris Tech. El 2009 va ser escollida degana de la Facultat d’Econòmiques i Empresa, la primera dona en aconseguir-ho. Va estar en aquest càrrec fins el 2017.

Abans, el 1999, s’havia doctorat després d’haver fet un màster en economia internacional i desenvolupament econòmic a la Universitat de Yale (EUA). El 2001 va esdevenir professora titular de la UB, la qual cosa la convertia en funcionària de l’Estat espanyol. Ara, des del 19 de febrer d’enguany, ja és catedràtica gràcies a una resolució del rector de la UB, Joan Elias Garcia, publicada pel BOE del 10 de març.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides