Tot l’esport espanyol es jugarà a porta tancada durant almenys 15 dies

El secretari de Salut Pública, Joan Guix, ha anunciat que el Barça-Nàpols també es jugarà sense públic
El Camp Nou

El Consell de Ministres ha ordenat que totes les competicions espanyoles de qualsevol esport, professionals i no professionals, es disputin a porta tancada els pròxims 15 dies arran del risc de contagi pel coronavirus.

Una mesura que, en futbol, abraça les dues properes jornades que a escala professional afecten el Mallorca-Barça d'aquest dissabte a la tarda, l'Espanyol-Alabès d'aquest diumenge al migdia que s'ha de jugar a Cornellà-el Prat i el Las Palmas – Girona també de diumenge a la tarda.

La mesura també afecta els partits de la setmana que ve, de la propera jornada, que són el Barça-Leganés del Camp Nou, el Getafe-Espanyol i el Girona – Racing de Santander a Montilivi. Tots tres partits previstos per al diumenge 22.

A més, aquest dimarts al matí el secretari de Salut Pública del Departament de Salut, Joan Guix, ha anunciat que el Barça-Nàpols de Champions del 18 de març al Camp Nou es jugarà finalment a porta tancada.

L'AFE demana suspendre els partits

D'altra banda, l'Associació de Futbolistes Espanyols ha emès un comunicat demanant la suspensió dels partits en totes les categories del futbol espanyol pel coronavirus. Així, l'AFE enviat diferents cartes al Consell Superior d'Esports (CSD), Reial Federació Espanyola de Futbol (RFEF) i la Laliga demanant aquesta suspensió per protegir també els jugadors, en lloc de la disputa a porta tanca, que només beneficia els aficionats.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides