Quina estrella de TV3 retreu al PSC l’empresonament de Forcadell i Bassa?

Toni Soler
Toni Soler

Toni Soler, pal de paller dels programes de TV3 Polònia i Està passant, ha agraït irònicament a la diputada i portaveu del grup parlamentari socialista al Parlament de Catalunya, Eva Granados, "per recordar també avui que continua havent-hi preses polítiques, amb la complicitat del teu partit".

L'estrella de TV3 ha reaccionat amb aquest retret contra el PSC a les declaracions amb què Granados havia exigit a Quim Torra "menys llacets i més dinerets als pressupostos de gènere".

"Us penseu que sou el melic del món!", ha respost la portaveu socialista abans d'afegir que s'havia referit al llaç lila -feminisme- i a la necessitat de "pressupostos de gènere", no al llaç groc dels que creuen que els dirigents del procés empresonats són presos polítics.

A banda de Soler, molts usuaris independentistes indignats han reaccionat contra Granados, entre els quals celebritats processistes com Xavier Sala-i-Martin, Antonio Baños i Pilar Carracelas. L'exvicepresident del Barça Alfons Godall s'ha referit el PSC com "un dels partits del 155 que empresona dones innocents i que roba al seu poble 18.000/any" [18.000 milions d'euros, segons el càlcul del nacionalisme català].

(Visited 27 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari