Rufián, partidari d’investigar Borràs

No aclareix però si Esquerra Republicana donarà suport al suplicatori del Tribunal Suprem
Laura Borràs, amb Gabriel Rufián

El portaveu d'ERC al Congrés, Gabriel Rufián, no ha aclarit si la seva formació donarà suport al suplicatori que el Tribunal Suprem preveu enviar a la Cambra per investigar a la portaveu de Junts per Catalunya, Laura Borràs, per presumptes irregularitats en l'adjudicació de 18 contractes de la Institució de les Lletres Catalanes (ILC) a un amic quan estava al capdavant de la mateixa.

Això no obstant, és partidari que "en tot cas, s'investigui i que s'assumeixi la responsabilitat que s'hagi d'assumir", ha dit. "Primer de tot presumpció d'innocència, som un partit amb 90 anys d'història impol·luta, som els campions de les polítiques anticorrupció", ha subratllat el dirigent independentista en una entrevista a Europa Press.

Rufián ha dit que desconeix "els detalls" del cas que afecta la portaveu de Junts, investigada pel Tribunal Suprem pels presumptes delictes de falsedat documental, frau administratiu, prevaricació administrativa i malversació de cabals públics.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides