Qui ha recuperat el “parany del Fairy”?

enric millo
enric millo

El procés independentista haurà servit almenys per incrementar l’activitat literària a Catalunya. Molts dels protagonistes del procés, d’un cantó i l’altre, han decidit plasmar les seves versions en forma de llibre. Un dels darrers ha estat el que va ser delegat del govern a Catalunya, Enric Millo (PP). El seu llibre porta per títol El dret a saber la veritat (Edicions Península).

Millo ha recuperat en el seu llibre un dels seus hits més coneguts: el “parany del Fairy”. L’ara secretari general d’Acció Exterior a la Junta d’Andalusia va sorprendre a tothom en el judici del procés explicant que els votants del referèndum van posar ‘Fairy’ a terra perquè rellisquessin els cossos de seguretat de l’Estat.

En el llibre, entre altres perles, Millo també explica que va proposar al líder d’Esquerra Republicana, Oriol Junqueras (ara a la presó), un referèndum a tota Espanya a condició que els independentistes catalans retiressin el seu; segons Millo, Junqueras va rebutjar l’oferta. En el llibre, també indica que l’expresident Carles Puigdemont desitjava les imatges de violència policial viscudes l’1-O.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides